Open menu

Кожен із нас хоча б раз у житті спостерігав порушення правил дорожнього руху, або і сам хоч раз таке вчиняв. Здавалося б, що страшного трапиться, якщо водій проскочить перехрестя на жовтий сигнал світлофора чи пішохід перебіжить дорогу на червоний? Прикро визнавати, але за рівнем смертності від ДТП Україна посідає п’яте місце в Європі.

Шалений розвиток транспортної мережі нашої країни вимагає від учасників дорожнього руху чіткого виконання і суворого дотримання правил поведінки на дорозі. Юні пішоходи – найбільш незахищені учасники дорожнього руху. Безпека на вулиці залежить і від того, як діти себе поводять, наскільки уважні і здатні орієнтуватися в складних умовах.

Дорослі пішоходи повинні бути прикладом дотримання правил дорожнього руху і правильного поводження на  вулиці, а взаємна повага на дорозі – правилом, а не виключенням. 

Дидактичні ігри, завдання, ситуації, навчальні посібники, правила дорожнього руху, які зібрані на тематичній книжковій виставці, що функціонує у коледжі у рамках Тижня безпеки життєдіяльності, допоможуть закріпити практичні навички безпечної поведінки на вулицях нашого міста, навчать бездоганно їх виконувати та розвинуть вміння точно оцінювати ситуацію і вільно орієнтуватися в ній.

Правил дотримуйтесь, правильних, строгих.

Ми за безпечний рух на дорогах!