Open menu

Посли європейської молоді – це динамічна європейська мережа, що об’єднує активних молодих людей віком від 16 до 26 років з Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Республіки Молдова, України та держав-членів Європейського Союзу. Вони спільно працюють над підвищенням обізнаності молоді щодо співпраці ЄС у регіоні, допомагають розробляти молодіжні політики та співпрацюють заради кращого майбутнього.

22 травня 2024 року на базі Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу за сприяння ГО «Кебет» (очільниця Лілія Степченко) проведено уже шосту сесію від Послів європейської молоді, під час якої здобувачі освіти педколеджу та Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну отримали нові знання про можливості волонтерської діяльності, професійного розвитку та молодіжного лідерства у рамках цієї ініціативи.  Крім того, учасники заходу взяли участь у квізові у рамках проєкту «НотаЄнота» – це допоможе студентській молоді засвоїти основи інформаційної гігієни, зрозуміти, як працюють маніпуляції, та тримати руку на пульсі інфосвіту. Завершилася сесія майстер-класом із авторського розпису бейсболок. 

Якщо вас цікавлять питання співпраці між ЄС і Україною; цікавитеся публічною дипломатією та просвітництвом, а також готові ділитися знаннями, досвідом та інформацією; прагнете розвивати свою громаду та поліпшувати життя в своїй країні; цікавитеся волонтерською діяльністю та готові присвятити їй вільний час, тоді слідкуйте за ініціативою Посли європейської молоді,   підпишіться на новинну розсилку (https://euneighbourseast.eu/uk/subscribe/)  та очікуйте оголошення щорічного конкурсу у вересні!