Open menu

22 травня 2024 року відбулося засідання науково-методичної ради КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» під головуванням Валерія Ружицького. Члени ради працювали за таким порядком денним і прийняли відповідні рішення:

- Про результати атестації педагогічних і науково-педагогічних працівників у 2023/2024 навчальному році.

- Про науково-методичну роботу викладачів циклових комісій у 2023/2024 навчальному році.

- Про науково-дослідну роботу здобувачів освіти та підсумки студентських олімпіад, конкурсів у 2023/2024 навчальному році. 

- Про нові програми навчальних дисциплін на 2024/2025 навчальний рік для здобувачів фахової передвищої освіти. 

Акцентуємо увагу на рішеннях, що стосуються всіх викладачів коледжу:

  • Рекомендувати викладачам, котрі будуть атестуватися в 2024/2025 навчальному році, ґрунтовно ознайомитися з новим Положенням про атестацію педагогічних працівників до 01 вересня 2024 року і подати необхідні документи секретарю атестаційної комісії до 04 жовтня 2024 року.
  • Рекомендувати викладачам циклових комісій, кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти підготувати матеріали до колективної монографії щодо участі в експерименті всеукраїнського рівня «Система наступності в розвитку професійної мобільності майбутніх педагогів у комплексі «ліцей-коледж» на IV етапі (узагальнювальному) до 10 вересня 2024 року.
  • Рекомендувати викладачам кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти активізувати участь здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти у конкурсах науково-дослідних робіт різного рівня.