Open menu

Внутрішня гармонія є ключовим аспектом нашого благополуччя, оскільки вона забезпечує баланс між емоційним, розумовим і фізичним станами. Коли ми досягаємо внутрішньої гармонії, ми здатні краще справлятися зі стресом, приймати зважені рішення та підтримувати здорові стосунки з іншими людьми. Вона допомагає нам залишатися спокійними і зосередженими навіть у складних ситуаціях, сприяючи таким чином ефективнішій роботі та вищій якості життя.

23 травня 2024 року у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» у Центрі психосоціальної підтримки відбулася інтерактивна сесія «Вежа» від Шумської Таїсії, випускниці коледжу, волонтерки YABC, яка була присвячена відновленню внутрішньої гармонії.  Під час сесії учасники: 

  • проаналізували силу внутрішнього слухання та рефлексії; 
  • поміркували над значенням гармонії та тиші для дослідження світу всередині себе;
  • вчилися розвивати внутрішню гармонію, щоб знайти баланс і стабільність та відновлювали зв'язок з власним 'Я' для особистої трансформації.

Учасники поміркували над отриманим досвідом та прийшли до висновку, що процес відтворення власного світосприйняття на папері може бути приємним медитативним процесом, який заспокоює та допомагає почути внутрішній голос.