Open menu

20 травня 2024 року у рамках Тижня науки був проведений брейн-ринг з історії педагогіки для здобувачів 1ПО групи спеціальності 013 Початкова освіта першого (бакалаврського) рівня вищої освіти КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж», який підготувала і провела старший викладач кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти, кандидат педагогічних наук Надія Стаднік. Цей захід дав можливість студентам не лише закріпити свої знання з історії педагогіки, а й ще раз підсумувати вивчений матеріал, поміркувати над творчими питаннями.

Студентам були запропоновані конкурси, де вони відгадували ребуси, в яких були зашифровані твори відомих педагогів; встановлювали відповідність між висловами та прізвищами педагогів і філософів; складали пазли, на яких зображені портрети відомих педагогів та історичні події; розгадували слова-анаграми; шукали приховані слова «Виховання і школи в різні історичні епохи»; давали відповіді на питання вікторини «Закінчи речення». 

Здобувачі освіти добре впоралися з усіма завданнями, проявили високий рівень ерудованості та неабияку обізнаність у галузі історії педагогіки. По закінченню заходу кожен із студентів мав змогу обрати для себе передбачення.