Open menu

На виконання доручення Кабінету Міністрів України від 08.05.2024 № 14514/1/1-24 до листа Національного олімпійського комітету від 29.04.2024 № 321-НК, доручення департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 08.05.2024 № 14475/01/2024 до листа Кабінету Міністрів України від 08.05.2024 № 14514/1/1-24 про проведення заходів у рамках Всеукраїнського Олімпійського дня під гаслом «Передай вогонь Перемоги», присвячених участі національної збірної команди України в Іграх ХХХІІІ Олімпіади 2024 року, у Білоцерківському гуманітарно-педагогічному коледжі відбулася низка тематичних заходів. 

7 червня на  стадіоні "Трудові резерви" викладачем фізичного виховання Надією Овчаровою було проведено легкоатлетичну естафету «Рухайся до перемоги», у якій взяли участь студенти 11 ПО(і) групи. Для участі у спортивній естафеті здобувачі освіти об’єдналися у дві команди: «Титани» - вони завжди вольові - та «Олімпійці» – завжди йдуть до перемоги.

Переможців не визначали, бо цього дня перемогли гарний настрій, позитив і дружба.

Студенти 12 ПО(а) групи зі своїм спортивним наставником Анною Куліш провели онлайн-челендж, передавши національній збірній Україні вогники своєї душі з вірою у Перемогу.

З метою поширення гуманістичних ідей олімпізму, формування свідомого ставлення та мотивації до занять фізичною культурою та спортом, популяризації олімпійського руху та здорового способу життя викладачем Іриною Фастовець зі студентами 33 ПО(ф) групи було презентовано захід "Олімпійськими шляхами до здорового та мирного майбутнього незалежної України".

А 10 червня близько 80 першокурсників долучилися до тематичного легкоатлетичного забігу "Вперед До Перемоги", який відбувся на території КОІПОПК під керівництвом викладачів фізичного виховання Світлани Андрусенко та Віталія Ковальова.

У ці насичені спортивними заходами дні студентська молодь отримала змогу замислитися над тим, як спорт може об’єднати різні культури, нації та людей, спрямовуючи їхню увагу на спільні цілі та досягнення.