Open menu

З 10 до 16 червня 2024 року на базі Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу у рамках співпраці із Білоцерківською міською організацією Червоного Хреста України було організовано роботу літнього табору для дітей 6-9 років із внутрішньо переміщених сімей.

Організатори івенту змогли запропонувати своїм вихованцям зручне місце розташування, безпечне освітнє середовище із облаштованим сховищем, свіже повітря, високоякісне збалансоване харчування, крутих вожатих – студентів педагогічного коледжу, - нових друзів із різних куточків України, котрі зараз мешкають у Білій Церкві, та сучасну програму, яка створила умови для прояву самостійності і винахідливості з акцентом на командну співпрацю. А ще у таборі можна було якнайповніше проявити свою творчість, лідерські навички та критичне мислення.

Програма складалася із шести тематичних днів: Дня експериментів, Кольорового дня, Дня мультиків, Дня здоров’я, Патріотичного дня, Дня творчості. А недільного заключного дня було проведено свято, під час якого продемонстровано творчі напрацювання за тиждень плідної роботи й відпочинку. 

Тож літній табір став не лише майданчиком із формування фахових навичок майбутніх педагогів, а й ефективним способом долучення здобувачів освіти коледжу до волонтерських та соціальних ініціатив.