Open menu

Батько – це один із двох найближчих людей у нашому житті, який завжди підтримає мудрою порадою і навчить працювати руками. 

Україна святкує День батька як офіційне свято щорічно в третю неділю червня. Указ Президента України № 274/2019, підписаний 18 травня 2019 року, визначає, що це свято відзначається «...з метою створення сприятливих умов для зміцнення інституту сім'ї як основи суспільства та визнання на державному рівні ролі батька у вихованні дітей». Однак в умовах війни в країні воно набуло особливого значення, оскільки тисячі батьків вирушили на захист Батьківщини від російської навали. 

У 2024 році День батька в Україні відзначають 16 червня. Цього дня здобувачі освіти Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу долучилися до онлайн-челенджу #дякую_тато_за_любов. У своїх постах у Інстаграмі та Фейсбуці студенти та студентки  висловлювали свою вдячність і любов за допомогою зворушливих світлин та теплих слів. 

Але незалежно від того, як ви привітали чи відзначили цей день, головне – це ваша увага, любов і вдячність. Вітаємо всіх батьків зі святом!