Open menu

28 серпня 2024 року в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» під головуванням Валерія Ружицького відбулося засідання науково-методичної ради. У роботі засідання взяли участь 16 членів ради. 

Було розглянуто ряд питань та прийнято ухвали:

1. Про діяльність науково-методичної ради коледжу в 2023/2024 навчальному році

Доповідач: Ружицький В. А., голова науково-методичної ради.

Ухвалили:

Схвалити звіт про діяльність науково-методичної ради коледжу в 2023/2024 навчальному році.

2. Про науково-методичну роботу науково-педагогічних працівників кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти у 2023/2024 навчальному році 

Доповідач: Панченко Т. Л., завідувач кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти

Ухвалили:

1. Прийняти інформацію до відома.

2. Рекомендувати активізувати участь викладачів кафедри у написанні колективної монографії  за результатами всеукраїнського експерименту «Система  наступності в розвитку професійної мобільності  майбутніх педагогів у комплексі «ліцей-коледж».

3. Про план роботи науково-методичної ради коледжу на 2024/2025 навчальний рік

Доповідач: Ружицький В. А., голова науково-методичної ради.

Ухвалили:

Схвалити план роботи науково-методичної ради коледжу на 2024/20245 навчальний рік і подати на затвердження керівнику закладу.

4. Про план роботи навчально-методичного кабінету коледжу на 2024/20235 навчальний рік

Доповідач: Счастлива О. Д., завідувач навчально-методичного кабінету коледжу.

Ухвалили:

Схвалити план роботи навчально-методичного кабінету коледжу на 2024/2025 навчальний рік і подати на затвердження керівнику закладу.

5. Про оновлення локальних нормативно-правових актів коледжу відповідно до змін у чинному законодавстві України 

Доповідачі: 

Хоренко Т. О., заступник директора з навчально-виховної роботи, про зміни до Положення про організацію освітнього процесу в коледжі; 

Фастовець І. А., голова циклової комісії викладачів фізичного виховання: представлення проєкту Положення про організацію фізичного виховання і масового спорту у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж». 

Ухвалили: 

1. Погодити зміни до Положення про організацію освітнього процесу у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» і подати на затвердження педагогічної ради.

2. Погодити проєкт Положення про організацію фізичного виховання і масового спорту у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» і  подати  на затвердження педагогічної ради.

Члени науково-методичної ради схвалили програми навчальних дисциплін на підготовку фахового молодшого бакалавра спеціальностей 014.12 Середня освіта (Мистецтво. Образотворче мистецтво), 231 Соціальна робота, розробені відповідно до освітньо-професійних програмам 2024 року, представлені головами циклових комісій.