Open menu

У 2024 році в черговий раз зустрічаємо новий навчальний рік в умовах правового режиму воєнного стану. Попри це Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж продовжує активно працювати. Завдяки профорієнтаційній роботі викладачів і працівників коледжу, старанням приймальної комісії цьогоріч більше 150 хлопців і дівчат поповнили студентські лави нашого закладу освіти.

Тож 2 вересня 2024 року двері коледжу були гостинно відчиненими для здобувачів освіти груп нового набору та їх батьків – для першокурсників стартував новий 2024-2025 н.р. 

З початком нового навчального року здобувачів освіти привітали директор коледжу Валерій Ружицький та заступник директора з навчально-виховної роботи Тетяна Хоренко. Доєдналися до вітань і члени студентської ради коледжу Дарина Давиденко та Дар’я Кобилінська. А для того, щоб першокурсники якнайшвидше стали частиною коледжанської родини, студентська рада коледжу запропонувала їм взяти участь у триденному квесті. Музичні побажання та настанови прозвучали у виконанні талановитої студентки 24 ПОін групи Діани Олійник. Для батьків студентів нового набору були проведені організаційні збори із членами адміністрації коледжу щодо особливостей освітнього процесу у закладі освіти та проживання у гуртожитку. Тож перший день був інформативним та змістовним!