Open menu

18 вересня 2024 року в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» під головуванням Валерія Ружицького відбулося чергове засідання науково-методичної ради. У роботі засідання взяли участь Косяк О. В., заступник директора з виховної роботи, та Галашевська В. М., завідувач навчально-виробничої практики. Члени науково-методичної ради працювали згідно з таким порядком денним:

1. Про звіт педагогічного колективу щодо реалізації завдань ІV (узагальнювального) етапу всеукраїнського експерименту «Система наступності в розвитку професійної мобільності майбутніх педагогів у комплексі «ліцей-коледж» (доп. Счастлива О. Д.).

2. Про плани роботи: групи забезпечення якості освіти; робочих груп з удосконалення освітньо-професійних програм; групи сприяння академічній доброчесності; семінару-практикуму «Цифрові інструменти в освітньому процесі коледжу»; мистецького майстер-класу; семінару-практикуму «Психологічна підтримка учасників освітнього процесу»; Наукового товариства студентів; методичного семінару «Від теорії до практики»; Школи новопризначеного викладача на 2024/2025 навчальний рік.

Доповідачі: Хоренко Т. О., заступник директора коледжу з навчально-виховної роботи; Косяк О. В., заступник директора з виховної роботи; Дем’янчук Ю. В., юрисконсульт; Счастлива О. Д., завідувач навчально-методичного кабінету коледжу; Панченко Т. Л., завідувач кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти; Галашевська В. М., завідувач навчально-виробничої практики; Литвин О. П., методист навчально-методичного кабінету; Опаряк В. О., голова циклової комісії мистецьких дисциплін; Товт І. С., старший викладач кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти.

3. Про організацію роботи педагогічного колективу на ІV (узагальнювальному, підсумковому) етапі науково-методичної проблеми коледжу «Цифрова трансформація як умова створення сучасного освітнього середовища, підвищення якості освіти та підготовки конкурентоспроможного фахівця» (доп. Литвин О. П.).

4. Про план підготовки до засідання педагогічної ради «Формування готовності майбутніх фахівців до інноваційної діяльності під час педагогічної практики» (доп. Галашевська В. М.).

5. Про перспективні плани атестації педагогічних, науково-педагогічних працівників, бібліотекарів коледжу на 2025-2029 роки (доп. Счастлива О. Д.)

6. Про рукописи навчально-методичних видань, підготовлених педагогічними, науково-педагогічними працівниками коледжу.

Схвалені звіт, плани роботи семінарів-практикумів, творчих груп, майстер-класу, Наукового товариства студентів, підготовки до засідання педагогічної ради, план роботи педагогічного колективу на ІV (узагальнювальному, підсумковому) етапі науково-методичної проблеми та перспективні плани атестації педагогічних, науково-педагогічних працівників, бібліотекарів коледжу буть оприлюднені на офіційному сайті коледжу після затвердження керівником закладу. Також члени науково-методичної ради схвалили рукопис «Педагогічна практика «Пробні уроки та заняття». Організація навчання дітей з особливими освітніми потребами: робочий зошит» авторів-укладачів Галашевської В. М., Літвін Ю. О. та рекомендуваи подати його на розгляд навчально-методичної ради закладу вищої освіти «Університет Григорія Сковороди в Переяславі» з метою експертної оцінки щодо друку та використання в освітньому процесі закладів фахової передвищої та вищої освіти.