Open menu

26 вересня здобувачі освіти спеціальності «Дошкільна освіта» та їх друзі-«початківці» зібралися відзначити професійне свято усіх, хто працює з малюками, - Всеукраїнський день дошкілля.

Студентки груп 4ДО та 4ПО (ініціативна група у складі Лізи Вакуленко, Аліни Мельник та Альони Атаманенко) під керівництвом викладача дисципліни «Дозвіллєзнавство» Марини Панченко підійшли до свята творчо і винахідливо, побудували його сценарій на українських народних казках.

Гостей заходу на Колобок-party покликав всім відомий румʼянобокий персонаж. Під час заходу всі разом відгадували загадки про казкових персонажів, майстрували будиночки для зайчика з казки про Козу Дерезу, приборкували «рукавичку» та переозвучували мультик про Івасика-Телесика. А насамкінець переписали казку про Колобка на новий лад і навіть зобразили персонажів за допомогою пластиліну.

Розділити свято зі здобувачами освіти прийшли директор коледжу Валерій Ружицький, заступник директора Тетяна Хоренко, завідувачка кафедри психології та педагогіки дошкільної та початкової освіти Тетяна Панченко, старші викладачі кафедри Надія Стаднік, Ірина Товт, Ірина Волинець та Тетяна Корж.

Реалії сьогодення внесли корективи у проведення свята: через повітряну тривогу захід довелося переносити у підвальне приміщення.  Проте ці випробування ще раз довели, що ніщо не може завадити українським педагогам розвиватися, розважатися та йти вперед попри усі негаразди.

Свято вийшло динамічним, цікавим і досить нестандартним. Дякуємо усім, хто був його частиною, і запрошуємо переглянути відео про захід.