Open menu

Студенти спеціальності 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта - членкині студентського наукового гуртка «Пошук» разом із керівником гуртка Товт Іриною Семенівною, старшою викладачкою кафедри педагогіки та психології дошкільної та початкової освіти, кандидаткою історичних наук, доценткою, та Стаднік Надією Вікторівною, старшою викладачкою кафедри педагогіки та психології дошкільної та початкової освіти, кандидаткою педагогічної наук, пройшли 2 навчальних курси на платформі «Edera”.

Навчальний курс «Створюємо простір дитинства разом» розроблено Всеукраїнським фондом «Крок за кроком» спільно зі студією онлайн-освіти «Edera” у межах проєкту «Підтримка педагогів та супровід дітей у надзвичайній ситуації», що реалізується ЮНІСЕФ.

 Члени гуртка опанували підходи комунікації з дітьми та дізналися, як навіть в умовах обмеженого простору забезпечити їм комфорт і безпеку. А ще навчилися помічати приховані повідомлення й ознайомилися з ігровими техніками.

Пройшовши курс «Дивись, слухай, спрямовуй», студенти отримали практичні знання про те, як покращити взаємодію та спілкування з дітьми, навчилися підбирати дійсно цікаві заняття та створювати безпечний простір для них.