Open menu

11 жовтня 2024 року у рамках проєкту ‘Co-Train Youth Leaders in Peer-to-Peer Conversational English’ Пілотної програми віртуальної служби Корпусу Миру за сприяння та координації ГО «Асоціація Кебет» відбулось засадниче вітальне засідання за участі репрезентантки Пілотної програми віртуальної служби (#VirtualService#PeaceCorpsUkraine#PeaceCorps), волонтерки із штату Техас Ayse Melodi Edizer (VSPP) зі студентами Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу спільно із студентами Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну. 

Координатор Пілотної програми віртуальної служби Корпусу Миру в Україні Оксана Шабас привітала учасників зустрічі та запевнила здобувачів освіти щодо всеосяжної підтримки їх можливостей у розвиту життєвих навичок, впевненості у собі, спілкуванні та інтеграції. 

Лілія Степченко, очільниця ГО «Асоціація Кебет», представила учасникам  цілі проєкту, пояснила ключові етапи та можливості, які відкриває проєкт, при цьому зробила це з таким запалом, додавши справжнього драйву! Її енергія заряджала та мотивувала, налаштовуючи команду на активну співпрацю та сміливі ідеї. 

Волонтерка із сонячного штату Техас Ayse Melodi Edizer (VSPP) створила атмосферу щирості та відкритості, чим підкорила всіх присутніх на зустрічі. Завдяки її харизмі проєкт набув чіткої перспективи і відчуття захопливого шляху попереду.

Ольга Жало, викладач англійської мови КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж», та Юлія Линова, викладач англійської мови Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну, сприяли створенню ситуації успіху для студентів, вирішенню питань підтримки англомовного спілкування. 

Різноманітні формати залучення учасників до активної комунікації не лише створили атмосферу єдності, але й перетворили групу на справжню команду однодумців. Учасники мали змогу познайомитися ближче, представити свої інтереси, активно співпрацювати, проявляти творчість і самовиражатися. Ця зустріч стала не лише знайомством, а й стартом для натхненного партнерства, яке обіцяє нові проєкти, спільну роботу та незабутні враження, розширюючи горизонти для кожного студента.