Open menu

Нещодавно в Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі відбулася надзвичайно важлива та зворушлива подія – зустріч здобувачів освіти з воїнами-захисниками України 114 ОБрТрО в/ч А7042 132-ої  ОБтТрО, ВНЦ в/ч А2167 72 ОМБр імені Чорних Запорожців та військовим волонтером Ігорем Новохацьким

Цей захід став не лише можливістю для студентів ближче познайомитися з реаліями захисту нашої Батьківщини, але й нагадав про силу духу та єдність, яка об’єднує всіх українців у важкі часи.

Під час зустрічі воїни поділилися своїми історіями з фронту, розповіли про труднощі, з якими їм доводиться стикатися, та про те, що мотивує їх продовжувати боротьбу за свободу. 

Студенти мали можливість поставити запитання, дізнатися більше про роль кожного громадянина у зміцненні оборони країни, висловити слова вдячності нашим героям, подарувати подарунки, які вже розміщені в навчальних класах ВНЦ.

Захід був наповнений надзвичайно гострими  емоціями, і кожен присутній відчув важливість підтримки тих, хто стоїть на захисті нашої держави. 

Такі зустрічі допомагають молодому поколінню краще розуміти реальність війни, виховують патріотизм і дають усвідомлення важливості миру та безпеки.

Висловлюємо щиру вдячність нашим воїнам за їхню мужність і незламність та сподіваємося на нові зустрічі, які продовжать виховувати патріотичний дух у студентів нашого коледжу.