Open menu

23-25 жовтня 2024 року в режимі онлайн відбудеться XVI Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті».

Обговорення актуальних питань, інноваційних підходів до навчання, що відповідають запитам сьогодення, нових напрацювань і досягнень відбудеться на 58 конференціях, презентаціях, семінарах, круглих столах, дискусійних панелях, відкритих уроках, майстер-класах тощо. 

Участь у заходах безкоштовна.

Виставка представлятиме 276 учасників із Вінницької, Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, м. Києва, а також Польщі, Литви, Румунії, Угорщини, Естонії.
У виставці бере участь і наш КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж». Також коледж є учасником конкурсу в тематичній номінації «Упровадження інноваційних технологій щодо формування національної та громадянської ідентичності здобувачів освіти», де представляє авторську роботу «Українська література: збірник завдань» викладача української мови і літератури Наталії Корчинської.

Каталог виставки за покликанням: 

https://innovosvita.com.ua/images/stories/catalogue_exhibition_innovatyka_2024.pdf

Рекомендуємо слідкувати за анонсами та новинами про учасників виставки, а також анонсами заходів виставки на сторінці facebook за покликанням: https://www.facebook.com/worldedu.exhibitions/ 

Долучайтеся до важливої освітньої події!