Open menu

23 жовтня 2024 року на базі Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну відбувся Відкритий чемпіонат Білоцерківської міської територіальної громади з волейболу серед дівчат.

Змагання розпочалися з хвилини мовчання та виконання Державного гімну України. Відкриття супроводжувалося виступом ансамблю барабанщиць «Шоу-ритм» (керівник Олена Побережець). З вітальним словом виступила директор коледжу Алла Степура, побажавши учасницям успіху та справжнього спортивного духу.

Під час церемонії відкриття з вітальним словом до учасниць також звернулись Сергій Мартинов, начальник Управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради, та його заступник Валентина Коросько.

Під час змагань глядачі спостерігали за захоплюючими моментами волейболу – сильними подачами, довгими розіграшами та непрохідними блоками. Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж представляла команда у складі:

- Возна Софія (23 ПОф група) - капітан команди;

- Возна Емілія (24 ПОін група);

- Школенко Катерина (21 СО(ом) група);

- Безкоровайна Мар'яна (31 ПОі група);

- Довгаль Анна (21 СО(ом) група);

- Дорошенко-Нестеренко Анна (13 ПОф група);

- Землянська Евеліна (32 ПОа,ф група);

- Стуканова Емілія (11 ПОі група);

- Гордійчук Надія (21 СО(ом) група).

Завдяки зусиллям та підготовці тренера, викладача фізичного виховання Віталія Ковальова дівчата продемонстрували усю професійну майстерність та вибороли ПЕРШЕ місце.

Вітаємо наших спортсменок із успіхом і бажаємо нових досягнень та перемог у майбутньому!

Слава ЗСУ за можливість участі у спортивних змаганнях!