Open menu

Відкриття на заняттях із дитячого експериментування

Студентки 2 ДО групи спеціальності 012 Дошкільна освіта першого (бакалаврського) рівня вищої освіти разом із викладачкою кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти, кандидатом педагогічних наук Стаднік Надією Вікторівною проводять цікаві, різноманітні досліди, збирають дані, аналізують результати та роблять висновки. Це дає можливість здобути не тільки теоретичні, а й практичні знання.


Семінар-практикум «Казка в нашому житті»

У рамках декади педагогічної майстерності викладачів психолого-педагогічних дисциплін КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» 20 березня 2024 року викладачкою психолого-педагогічних дисциплін Юлією Сидоренко проведено семінар-практикум до Всесвітнього дня казки «Казка в нашому житті».


Теорія і практика в дії

19 березня 2024 року, коли за вікном пролітав колючий сніжок, студенти груп 1ПОс та 2ДО проводили час у теплій обстановці творчого майстер-класу. У рамках інтегрованого заняття з дитячого експериментування (викладач, кандидат педагогічних наук, Надія Стаднік) та народознавства (викладач Марина Панченко) здобувачі освіти готували обрядову випічку з солоного тіста та налаштовувалися закликати весну.


I етап Всеукраїнської студентської олімпіади з української мови ( за професійним спрямуванням)

06 лютого 2024 року  в КЗ КОР « Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відбувся I етап Всеукраїнської студентської олімпіади з української мови ( за професійним спрямуванням). Участь в олімпіаді взяли студенти спеціальності -013 -Початкова освіта та 012-Дошкільна освіта I бакалаврського рівня вищої освіти.


Перші успіхи юних підприємців

У рамках співпраці з компанією студенти коледжу під керівництвом Юлії Літвін та Марини Панченко під час занять Школи Підприємництва організували власні мінікомпанії та мали можливість презентувати їх під час Табору Підприємництва у м. Київ 25-26 січня 2023 року. Юні бізнесмени мали можливість пройти дводенний навчальний тренінг та творчо представити ідею своєї мінікомпанії. 


Переможці олімпіади з англійської мови серед бакалаврів

24 січня 2024 року в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з англійської мови серед здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.


Від теорії до практики. Мова – це віконця, через які людина бачить світ (Василь Сухомлинський)

18 січня 2024 року в режимі online відбулося засідання обласної педагогічної студії Тетяни Тоцької, директора закладу дошкільної освіти «Ялинка» ім. В.О.Сухомлинського, Всеукраїнського центру із впровадження та розповсюдження ідей В.О.Сухомлинського Броварської міської ради, з теми «Використання літературної спадщини В.О.Сухомлинського у процесі національно-патріотичного виховання дітей дошкільного віку», у якому взяли участь викладачі кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти і студенти спеціальності 012 Дошкільна освіта Комунального закладу Київської обласної ради «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж».


Науково-педагогічний брифінг «Освітня траєкторія майбутніх фахівців дошкільної та початкової освіти»

17 січня 2024 року відбувся науково-педагогічний брифінг на тему «Освітня траєкторія майбутніх фахівців дошкільної та початкової освіти», в якому взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти.


Участь у молодіжному проєкті «UAS MEET-UP: Можливості»

15 грудня 2023 року члени студентської ради Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу взяли участь у молодіжному проєкті «UAS MEET-UP: Можливості» (м. Київ) за ініціативи очільниці громадської організації “Асоціація Кебет” Лілії Степченко.


Змагання знавців української мови

06 грудня 2023 року журі підбило підсумки конкурсу, який було проведено на виконання наказу в. о. директора КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» від 20 листопада 2023 року № 132 «Про проведення І етапу ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика» серед здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.


Підсумки олімпіади з історії

04 грудня 2023 року  в КЗ КОР « Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відбувся I етап Всеукраїнської студентської олімпіади з історії серед здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 013 Початкова освіта та 012 Дошкільна освіта 


Круглий стіл із стейкхолдерами

22 листопада 2023 року в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» проведено круглий стіл із стейкхолдерами «Формування готовності здобувачів освіти до майбутньої професійної діяльності» (координатор Тетяна Панченко, завідувачка кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти, кандидатка психологічних наук; Вікторія Галашевська завідувачка навчально-виробничої практики; науково-педагогічні працівники кафедри).


Неформальна освіта в дії

Студенти 1-3 курсів спеціальності 012 «Дошкільна освіта» мали змогу разом з викладачами кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти Стаднік Надією Вікторівною та Товт Іриною Семенівною пройти електронний навчальний курс «Створюємо простір дитинства разом», розроблений Всеукраїнським фондом «Крок за кроком» спільно зі студією онлайн-освіти EdEra в межах проєкту «Підтримка педагогів та супровід дітей у надзвичайній ситуації», що реалізується за підтримки ЮНІСЕФ. 


Психологія дитячої творчості

Давайте трішки підгледимо, як проходить заняття у групи 2ДО та завідувачки кафедри психології та педагогіки дошкільної та початкової освіти, кандидатки психологічних наук Тетяни Панченко. ⠀


Хелловінський благодійний ярмарок

Хелловін - ще не дуже популярне свято у нашій країні, але не в Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі. Для студентів це час, коли можна розкрити свою творчу сторону. Цього року й організатори, й учасники заходів до Хелловіну підняли планку креативності і влаштувати неймовірно захоплюючий івент - хелловінський ярмарок.


Психологічна підтримка педагогів в освітньому процесі

12 жовтня 2023 року згідно з планом роботи коледжу було проведено тренінг для викладачів за програмою «Психологічна підтримка учасників освітнього процесу». 


Благодійний ярмарок до Дня захисників та захисниць України

На подвір'ї Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу  28 вересня 2023 року від самого ранку було людно. Тут за ініціативи Студентської ради коледжу о 09.00 стартував благодійний ярмарок, виручені від якого кошти будуть направлені на підтримку Збройних сил України.


День Дошкілля

27 вересня колежанська родина вітала з професійним святом усіх дошкільників


Майстер-клас з медіаграмотності

25 вересня студенти-бакалаври долучилися до вкрай актуального майстер-класу з медіаграмотності.


Тематичний челендж до Міжнародного дня миру

Міжнародний день миру, який ми святкуємо щорічно 21 вересня, для українців набув особливого звучання. Цього дня у Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі відбувся тематичний челендж, під час якого здобувачі освіти у листах-подяках висловили вдячність тим, хто боронить нашу землю від агресора, хто віддає своє життя, щоб повернути мир на українську землю. 


Знайомство з першокурсниками

20 вересня відбулося неформальне знайомство з першокурсниками - студентами груп 1ДО, 1ПО та 1ПОс.


Челендж "Майстер-клас ранкової гімнастики"

11 вересня 2023 року в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно педагогічний фаховий коледж» стартував челендж «Майстер-клас ранкової гімнастики», який організувала  викладач фізичного виховання Надія Овчарова.


Чи знаєш ти новий правопис?

8 вересня 2023 року до Міжнародного дня грамотності у Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі уже традиційно відбувся онлайн-челендж «Чи знаєш ти новий правопис?»


Челендж з нагоди початку нового навчального року

З нагоди початку нового навчального року 4 вересня 2023 року студентам Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу Студентська рада запропонувала взяти участь у святковому челенджі.


Від теорії до практики. Реалізація концепції НУШ в сучасній початковій школі

Гостьове інтегроване заняття на тему «Використання сучасних технологій під час навчання молодших школярів в умовах Нової української школи» зі студентами-бакалаврами 4 ПО та 2 ПОс груп спеціальності 013 Початкова освіта провела Бугаєць Леся Сергіївна, вчитель початкових класів гімназії-початкової школи № 4, вчитель-методист.


Челендж до Міжнародного дня здоров`я

7 квітня відбувся челендж до Міжнародного дня здоров'я у Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі. Студенти взяли участь, показавши дотримання питного режиму, прогулянку на свіжому повітрі, корисні прийоми їжі, заняття спортом та медитацією


Кольоровий тиждень

Різнобарвними пазлами склалися дні тижня коледжу, що проходив під яскравою назвою «Кольоровий тиждень» в період з 3 по 7 квітня 2023 року, адже кожен день мав свій колір і тематику.


Психологічний захід «Стрес та його вплив на здоров’я»

30 березня 2023 року у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» фахівцями з психосоціальної підтримки міжнародної гуманітарної організації «Польська Гуманітарна Акція» було проведено психологічний захід «Стрес та його вплив на здоров’я».


Онлайн-семінар завідувачів навчально-виробничої практики

На базі КЗ КОР «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А. С. Макаренка» 29 березня 2023 року відбувся онлайн-семінар «Пошук ефективних шляхів забезпечення якості організації педагогічної практики в контексті підготовки майбутніх педагогів»


Від теорії до практики. Вільна педагогіка Марії Монтессорі

28 березня 2023 року для студентів-бакалаврів спеціальностей 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта було проведено інтегроване заняття - workshop на тему: «Когнітивний розвиток дітей за методикою Марії Монтессорі».


Участь викладачів кафедри у конференції

24 березня 2023 року в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі відбулася I Міжнародна науково-практична конференція «Початкова освіта сьогодення: проблеми та перспективи вирішення».


Звітна конференція проходження практики студентами-бакалаврами 2 ПО групи

22 березня 2023 року відбулася звітна конференція за результатами проходження педагогічної практики «Пробні уроки» студентів 2 ПО групи спеціальності 013 Початкова освіта першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за участю керівника практики – Стаднік Надії Вікторівни


Від теорії до практики. Workshop «Сучасні методики розвитку»

Отримати нові знання та практичний досвід студенти мали можливість під час воркшопу, проведеного 21 березня 2023 року для студентів-бакалаврів спеціальностей 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта.


Важливі рішення науково-методичної ради

15 березня 2023 року в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відбулося засідання науково-методичної ради


Участь у міському онлайн-конкурсі читців поезії

До 209-ї річниці від дня народження Великого Кобзаря, з ініціативи ректора Білоцерківського НАУ О. А. Шуст було оголошено міський онлайн-конкурс читців «Як звучить Тарас Шевченко мовами світу».


Онлайн-конкурс "Тарас Шевченко в кожнім домі"

З метою популяризації творів Великого Кобзаря, залучення студентської молоді до мистецтва художнього слова і сценічної культури, а також задля пошуку й підтримки талановитих виконавців та молодих поетів серед здобувачів освіти КЗ КОР "Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж" за сприяння заступника директора з виховної роботи Оксани Косяк 9 березня 2023 року було проведено онлайн-конкурс "Тарас Шевченко в кожнім домі".


Заняття "Національна мовна політика в Україні"

У рамках роботи освітнього хабу Київщини «Українська для кожного» 07 березня 2023 року спікером Іриною Волинець, старшим викладачем кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти, кандидатом педагогічних наук, доцентом КЗ КОР "Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж", з метою ознайомлення тенденцій розвитку мовної політики в Україні, показу динаміки змін у мовній ситуації було проведено заняття «Національна мовна політика в Україні»


Від теорії до практики. Партнерська взаємодія

07 березня 2023 року для студентів-бакалаврів 1-2 курсів спеціальності 012 Дошкільна освіта було проведено інтегроване заняття на тему «Формування логіко-математичних уявлень у дітей старшого дошкільного віку засобами спостереження у природі»


Від теорії до практики. Формуємо soft skills. Тренінг «Зорепад емоцій»

В рамках курсів підвищення кваліфікації «Благополуччя дітей та педагогів: дієві інструменти і практики психосоціальної підтримки», програма яких розроблена на основі принципів системного, діяльнісного, особистісного, компетентнісного, андрагогічного й середовищного підходів, а також підходу «Навчання через гру» (The LEGO Foundation), Волинець Ірина Миколаївна, старший викладач кафедри педагогіки та психології дошкільної та початкової освіти, кандидат педагогічних наук, доцент, 07 березня 2023 року провела тренінг для студентів-бакалаврів


Перший коледжанський випуск-2023

1 березня 2023 року відбулася вагома та довгоочікувана подія у житті студентів заочного відділення Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу – вручення дипломів освітнього ступеня «Бакалавр»


Готуємо майбутнього педагога: від теорії до практики

21 лютого 2023 року для студентів 1-2 курсів спеціальностей 012 Дошкільна освіта і 013 Початкова освіта першого (бакалаврського) рівня вищої освіти КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відбулося гостьове інтегроване онлайн-заняття «Експериментування з дітьми раннього віку».


Квест до Дня рідної мови

21 лютоговідзначається Міжнародний день рідної мови. В історії української мови були доволі складні часи – її забороняли, викорінювали з побуту, культурного та політичного життя. Попри всі складнощі український народ зміг зберегти квітучу мову, якою розмовляють понад 45 мільйонів людей по всьому світу.


Готуємо майбутнього педагога: від теорії до практики

21 лютого 2023 рокудля студентів 1-2 курсів спеціальностей 012 Дошкільна освіта і 013 Початкова освіта першого (бакалаврського) рівня вищої освіти КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відбулося гостьове інтегроване онлайн-заняття «Експериментування з дітьми раннього віку»


Участь студентів коледжу у міських просвітницьких заходах

16 лютого 2023 року члени студентської ради коледжу взяли участь у інформаційно-просвітницькому заході “Національна ідентичність” та презентації проєкту U-point від U-Report, що відбулися на базі Молодіжного центру міста Біла Церква з метою формування української громадянської ідентичності на основі суспільно-державних національних цінностей.


243

Від теорії до практики.Формуємо інформаційну компетентність майбутніх педагогів

Для студентів-бакалаврів, які навчаються за освітньою програмою “Початкова освіта. Інформатика” з метою вивчення технологій та підходів STEM-освіти було проведено гостьове практичне заняття Саражинською Наталією Анатоліївною


Свято щасливих сердець

14 лютого 2023 року в Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі пройшов квест, присвячений Дню святого Валентина.


Конференція «Соціально-гуманітарні, політико-правові та управлінські умови підготовки кадрів до системи освіти»

13 лютого 2023 року у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» була проведена наукова конференція на тему: «Соціально-гуманітарні, політико-правові та управлінські умови підготовки кадрів до системи освіти».


Вікторина «Інтернет може бути безпечним»

9 лютого було проведено вікторину «Інтернет може бути безпечним», до якої долучилися студенти, щоб перевірити та закріпити свої знання про інтернет-безпеку.


У коледжі відбувся благодійний збір речей

З 30 січня до 6 лютого 2023 року в Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі проводився благодійний збір речей.


Переможці олімпіади з історії

25 січня 2023 року в КЗ КОР « Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відбувся I етап Всеукраїнської студентської олімпіади з історії.


Інтелектуальна гра до Дня Соборності України

22 січня в Україні відзначають важливе свято — День Соборності України, яке було встановлено на честь проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки.


Нагородження переможців онлайн-конкурсу читців патріотичної поезії «Слово про Україну»

22 грудня 2022 року відбулося нагородження переможців онлайн-конкурсу читців патріотичної поезії «Слово про Україну».


Новорічно-різдвяний благодійний ярмарок

15-16 грудня 2022 року у Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі було проведено новорічно-різдвяний благодійний ярмарок, метою якого був збір коштів на укомплектування аптечок для військових ?.


Від теорії до практики. Професійний розвиток майбутнього вихователя ЗДО

Здобувачі першого бакалаврського рівня вищої освіти КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж», які навчаються за ОП Дошкільна освіта, стали учасниками круглого столу «Професійний розвиток майбутнього вихователя ЗДО», який організували  та провели 14 грудня 2022 року Надія Стаднік (кандидат педагогічних наук), Тетяна Панченко (кандидат педагогічних наук) та Тетяна Корж (викладач кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти коледжу).


Акція до Дня боротьби зі СНІДом та толерантності з ВІЛ-позитивними людьми

1 грудня світ відзначає День боротьби зі СНІДом та толерантності з ВІЛ-позитивними людьми.


Вітаємо переможців конкурсу!

На виконання наказу директора від 04 листопада 2022 року в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» 11 листопада 2022 року було проведено І етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.


Веселі історії студентського життя

У Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі з нагоди Дня студента було проведено конкурс відеокліпів “Веселі історії студентського життя”.


Майстер-клас із виготовлення окопних свічок

12 листопада 2022 рокуу Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі організація «М32» провела для студентів майстер-клас з виготовлення окопних свічок.


Радіодиктант національної єдності-2022

9 листопада 2022 року, студенти та викладачі Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу долучилися до щорічного мовного челенджу — Радіодиктанту національної єдності-2022, який відбувся традиційно у День української писемності та мови.


Колоквіум у коледжі

31 жовтня 2022 року для студентів бакалавріату КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» був проведений колоквіум на тему «Перспективні психолого-педагогічні концепції, моделі, технології в системі інтенсифікації навчально-професійної підготовки вчителів», який підготувала старший викладач кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти, кандидат педагогічних наук Анастасія Ратушинська.


Як студенти коледжу святкували Хелловін

Хелловін відзначають в ніч з 31 жовтня на 1 листопада напередодні Дня всіх святих. Це свято вважається найстрашнішим в році і одночасно — найсмішнішим. Наші студенти не залишилися осторонь, тому прийшли на заняття в «страшенно» крутих костюмах.


Створюємо світ без насильства

26 жовтня 2022 року практичним психологом Алісою Веред та соціальним педагогом Діаною Янаковою було проведено онлайн-тренінг «Насильству-Ні» для студентів нового набору.


Дозволь собі мріяти

У рамках декади педагогічної майстерності кураторів академічних груп та бібліотекарів коледжу 18 жовтня 2022 року у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» куратором 3ДО групи Алісою Веред була проведена відкрита онлайн-година спілкування «Дозволь собі мріяти».


Студенти коледжу за правильне харчування

Всесвітній день здорового харчування, який святкують понад 50 країн, відзначається щорічно 16 жовтня. Найголовніший меседж — привернення уваги населення до проблем харчування, адже в ХХІ столітті приблизно 80 % захворювань пов’язані саме з їжею, що ми споживаємо.


Змагаємося з нагоди Дня захисників та захисниць України

13 жовтня 2022 року в телеграм-каналі Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу Студентською радою коледжу було організовано змагання до Дня захисників і захисниць України, що проходило в три етапи.


Онлайн-квест до Дня захисників та захисниць України

13 жовтня 2022 року Студентська рада коледжу організувала та провела онлайн-квест до Дня захисників та захисниць України.


День дошкілля в коледжі

29 вересня 2022 року у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відзначили День дошкілля.


Перемога у міському конкурсі читців патріотичної поезії «Слово про Україну»

Цьогорічний міський конкурс читців патріотичної поезії «Слово про Україну» відбувався в той час, коли нам, українцям, доводиться боронити свою рідну землю від російської навали. Ця реальність принесла нам нові віршовані історії – страшні, пронизливі, іноді шокуючі.


Тематичний перегляд «Виховуючи дитину - виховуємо себе»

Бібліотека коледжу запрошує студентів ознайомитися з книжковим переглядом «Виховуючи дитину - виховуємо себе».


Відзначаємо День миру

В Україні щорічно 21 вересня відзначається Міжнародний день миру. Погодьтеся, адже на сьогодні найбільше у світі щастя для кожного з нас – це мир, коли люди живуть дружньо і спокійно, не чути страшних вибухів, не ллються сльози від горя та втрат.


Челендж до Дня смайлика :)

Кожного року 19 вересня відзначається незвичайне свято - День народження Смайлика.
Цьогоріч Cтудентська рада коледжу організувала онлайн-челендж, у якому взяло участь багато студентів нашого закладу освіти.


Запобігаємо суїциду серед студентської молоді

Самогубство в сучасному світі є однією з найбільш актуальних психологічних і соціальних проблем. Для того, щоб звернути увагу студентської молоді на цю сумну статистику, 13 вересня Студентською радою коледжу (координатори Катерина Рачінська та Федорук Андрій) було проведено засідання кіноклубу до Дня запобігання самогубствам.


Психологічною службою коледжу проведено акцію «Дерево життя»

Щорічно, 10 вересня відзначається Всесвітній день запобігання самогубствам, заснований Всесвітньою організацією охорони здоров'я спільно з Міжнародною асоціацією по запобіганню самогубствам.


Онлайн-челендж до Міжнародного дня грамотності «Чи знаєш ти новий правопис?»

До Міжнародного дня грамотності 8 вересня було проведено онлайн-челендж на платформі «Kahoot».


Участь у тренінгу з мінної безпеки

В умовах воєнного стану найголовніше в закладі освіти – зберегти життя та здоров’я кожного учасника освітнього процесу. Небезпека може бути там, де її не чекаєш.


Участь у регіональній краєзнавчій конференції

16 лютого 2022 року на базі КЗ СОР «Лебединський педагогічний фаховий коледж» відбулася регіональна студентська краєзнавча науково-практична онлайн-конференція «Крізь роки та епохи». 


День єднання

16 лютого 2022 року, студентський і викладацький колективи відзначили День єднання, адже підтримують прагнення жити в єдиній незалежній країні.


У коледжі стартувала вступна кампанія-2022

10 лютого 2022 року у онлайн-режимі відбувся День відкритих дверей — традиційний захід, у межах якого майбутні вступники отримали необхідну інформацію про навчання, щоб зробити перший крок до здобуття освіти в  Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі.


Пропонуємо переглянути віртуальну книжкову виставку «Безпечне життя онлайн»

З нагоди Дня безпечного Інтернету-2022 бібліотекарі Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу Тетяна Шелест та Інна Ковтун пропонують переглянути віртуальну книжкову виставку «Безпечне життя онлайн» та завітати до книгозбірні, об ознайомитися із запропонованими посібниками


Захист персональних даних

28 січня 2022 року викладачкою інформатики КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» Вікторією Галашевською було проведено відкриту інформаційну годину для студентів 1 ПДО та 2 ПО груп  з  нагоди Міжнародного дня захисту персональних даних. 


Відбулося чергове засідання педагогічної ради

27 січня 2022 року у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відбулося чергове засідання педагогічної ради коледжу.